fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Un copil este o fiinţă pe care ne-a împrumutat-o Dumnezeu ca să facem un curs intensiv despre cum să iubim pe cineva mai mult decât pe noi înşine, despre cum să ne schimbăm cele mai mari defecte pentru a le da cele mai bune exemple şi despre cum să învăţăm să avem curaj.

Da, asta e! Să fii tată sau mamă este cel mai mare act de curaj pe care îl poate face cineva, pentru că presupune să te expui la toate tipurile de durere, dar mai ales incertitudinii că faci lucrurile corect şi temerii de a nu pierde ceva atât de iubit. A pierde? Cum? Nu e al nostru?

A fost doar un împrumut. Cel mai preţios şi mai minunat împrumut, pentru că sunt ai noştri atâta timp cât nu pot avea grijă de ei înşişi, după aceea aparţin vieţii, destinului şi familiilor lor. Dumnezeu să binecuvânteze pentru totdeauna copiii noştri, pentru că pe noi deja ne-a binecuvântat cu ei.


(Jose Saramago)

Dacă ești părinte sau profesor și consideri că ai nevoie de o consiliere, în așa fel încât să găsești cele mai bune strategii pentru a te conecta cu copiii, nu ezita să mă contactezi prin email la adresa: contact@razvandanc.ro sau prin WhatsApp la 0756090094

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

10 COMMENTS

 1. Felicitari Razvan! Frumoase cuvinte! Minunate proiecte ce faci.Multumesc ca esti ca construiesti si pui suflet in tot ce faci.Esti o binecuvantare suflet frumos! Seara frumoasa!

 2. O descriere mai corectă a copilului nu cred că ar putea fi. Am înțeles acest lucru pe propria piele. Copiii sunt cele mai pretioase daruri, însă la un moment dat fiecare își urmează destinul și firesc sa aibă o familie a lui.

  • Iar acest lucru este perfect normal. Copiii ne vom fi alături întreaga viața, însă au nevoie de spațiul propriu pentru a putea evolua, a crește și a experimenta lucruri noi.

   Toate cele bune,
   Un zâmbet!
   Răzvan

 3. Razvan esti minunat, si minunat e tot ce faci ! Felicitari ! Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa te calauzeasca pe drumul tau !

 4. Minunate si adevarate sunt cele scrise de tine. Sa traim si sa experimentam cu intelepciune si bucurie aceasta intrupare in care am venit pe pamant iar atunci cand vom pleca sa plecam impliniti sufletesre. Asa cum spui copiiii sunt lectia noastra de viata. Sa o invatam cu iubire.. Multumesc cu bucurie!

 5. Minunate cuvinte. De mare ajutor mai ales la o vreme dupa ce si-au luat zborul, cand inca nu ti-a trecut preocuparea de a fi tot timpul in garda: oare am facut destul? Ce as fi putut face mai bine? Balansul intre: il sprijin sa isi aleaga un drum demn si il asist traindu-si propriile experiente este atat de fragil.
  Nu ne ramane decat sa recitim cuvintele dumneavoastra si sa ne urmam cu demnitate propriul drum.
  Multumesc,

 6. Minunate toate articolele tale❤️Mulțumesc ❤️
  Aș vrea să mă ajuți cu niște cuvinte înlocuitoare pentru” Rău și Cuminte”cu referire la copii?Mulțumesc ?

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic