fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Ieri, unul dintre băieții din grupa cu care lucrez mi-a spus un lucru care mi-a plăcut enorm. Am meditat întreaga zi la asta și aș vrea ca fiecare dintre noi să punem la suflet aceste cuvinte ale unui copil de 6 ani.

Venind cu mărțișoare pentru micuțele domnișoare din clasă, cu multă bucurie pe chip mi-a spus la un moment dat, după ce a oferit un mărțisor și a văzut reacția de bucurie a fetei: domnu’, tot ce contează este fericirea. Nu mărțișorul, ci fericirea. Și mi-a mai spus un lucru: domnu’, astăzi este despre fericire.

Hai să înțelegem și noi, oamenii mari, că tot ce contează e fericirea și că astăzi este singura clipă pe care o avem în mod garantat. Deci să ne bucurăm de astăzi! Să conștientizăm că lucrurile pe care le avem și le primim sunt maximum niște stimuli, însă fericirea este la noi, în noi și depinde de fiecare în parte dacă primim micile momente de bucurie ale vieții cu inima deschisă sau îmbufnați că nu e un moment mai mare sau mai des sau mai…

Să ne oprim deci din a căuta și a spera la un mâine mai frumos și să privim în jurul nostru spre motive, motive pentru care să fim recunoscători. Tot ce contează este fericirea. Să luam aminte la mintea copiilor.

Dacă ești părinte sau profesor și consideri că ai nevoie de o consiliere, în așa fel încât să găsești cele mai bune strategii pentru a te conecta cu copiii, nu ezita să mă contactezi prin email la adresa: contact@razvandanc.ro sau prin WhatsApp la 0756090094

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic