fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

TE ASCULT! – grup online de suport empatic pentru educatoare (11.03.2021)

Câteodată, tot ce ai nevoie este să fii ascultată. Nu ai nevoie de sfaturi, idei sau soluții, ci pur și simplu să știi că e acolo cineva care te aude și nu te judecă. Te ascultă și atât! După o zi în care-ți deschizi inima pentru a asculta nevoile fiecărui copil, te invităm să-ți oferi o oră în care să te lași ascultată și să beneficiezi de o experiență minunată. Noi credem că meriți o oră doar pentru tine.

Așadar, JOI, 11 martie, de la ora 19:30 te invităm să lași totul deoparte, să te eliberezi de toate gândurile, judecățile și temerile și să îți dai voie să fii ascultată într-un mod empatic.

Pe lângă faptul că îți vei odihni mintea și sufletul, vei învăța o nouă modalitate de a fi prezentă în viața copiilor cu care lucrezi. Vei simți beneficiile ascultării și vei putea să le aplici în toate relațiile tale.

Această putere este deja în interiorul tău. Este nevoie doar să-i dai voie să iasă la suprafață pentru a se manifesta.

Întâlnirea are loc pe platforma ZOOM.
Facilitatori: prof. Razvan DANC și psih. Alexandra JARDA
Acces GRATUIT.
Înscrieri: CLICK AICI!LOCURILE AU FOST OCUPATE!

Te așteptăm cu drag și empatie!

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic