fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Relații de calitate prin Comunicarea Nonviolentă (NVC)

Nu mă înspăimânt ușor. Nu pentru că sunt curajos, ci pentru că știu că am de-a face cu ființe umane și că trebuie să mă străduiesc cât pot de mult să înțeleg tot ceea ce face oricine. (Etty Hillesum)

Comunicarea nonviolentă sugerează că îmbunătățirea calității relațiilor noastre este un obiectiv primordial. Într-adevăr, această legătură cu noi înșine și cu alți oameni are o prioritate mai mare decât a avea dreptate, a câștiga, a câștiga mai mulți bani sau a da bine în fața celorlalți. Dacă te concentrezi pe îmbunătățirea calității relațiilor tale prin conexiuni mai profunde, vei îmbunătăți starea vieții tale, vei spori pacea și dragostea din viața ta și te vei simți mai bine cu tine însuți.

Fii conștient astăzi de momentele în care prioritatea ta este să câștigi sau să ai dreptate mai degrabă decât să te conectezi, apoi schimbă-ți atenția către conexiunea cu ceilalți.

din Peaceful Living de Mary Mackenzie

Dacă ești părinte sau profesor și consideri că ai nevoie de o consiliere, în așa fel încât să găsești cele mai bune strategii pentru a te conecta cu copiii, nu ezita să mă contactezi prin email la adresa: contact@razvandanc.ro sau prin WhatsApp la 0756090094

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic