fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

În Comunicarea Nonviolentă, folosim girafele ca metaforă pentru că au cea mai mare inimă dintre toate mamiferele terestre (18-19 kg). Ne amintesc să ne conectăm din inimă. Au și gâturi lungi, o metaforă pentru a vedea departe pe drum.

Deci, atunci când spunem sau facem ceva, este important pentru noi să fim conștienți de posibilele consecințe pe termen lung ale acțiunilor noastre. Este vorba de a fi pe deplin prezenți la acțiunile și cuvintele noastre, știind că fiecare acțiune creează o reacție. Când alegem în mod conștient să răspundem vieții cu compasiune, pace și armonie, ne îndeplinim propriile nevoi pentru aceste calități pozitive.

Fiți conștienți de acțiunile proprii sau ale altor persoane care vă demonstrează o conștiință de girafă.

din Peaceful Living de Mary Mackenzie

Dacă ești părinte sau profesor și consideri că ai nevoie de o consiliere, în așa fel încât să găsești cele mai bune strategii pentru a te conecta cu copiii, nu ezita să mă contactezi prin email la adresa: contact@razvandanc.ro sau prin WhatsApp la 0756090094

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic