fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Ai observat vreodată cum într-un minut ceva poate părea atât de dureros încât ești sigur că trebuie să fie grav? Apoi, la scurt timp, se produc cele mai uimitoare rezultate, deci crezi că este bine? Mi s-a întâmplat asta de nenumărate ori. Altfel spus, ceea ce cândva a părut imposibil de suportat sau de depășit, în timp s-a dovedit o rampă de lansare spre o experiență care astăzi te face să fii cel ce ești, cea mai bună versiune a ta.

Să luăm în considerare momentul (ipotetic) în care mașina mea s-a defectat, când finanțele mele erau la un nivel minim. A fost rău, m-am gândit. Apoi, tatăl meu a sunat și s-a oferit să mă lase să-i folosesc mașina, pentru că tocmai cumpărase una nouă. A spus că pot să-i plătesc mașina atunci când finanțele mele se vor îmbunătăți. Mașina lui era în stare mult mai bună decât ultima mea mașină și m-am bucurat atunci că mașina mea s-a stricat.

Altă dată, am vrut să angajez pe cineva care credeam că se va potrivi perfect în organizația mea. Ea a acceptat funcția și apoi a sunat, două zile mai târziu, pentru a refuza. Am crezut că e rău. Apoi, doi ani mai târziu, am vorbit cu directorul organizației pe care ea o alesese. Erau în curs de concediere și se așteptau la un proces. Se pare că prezența ei în organizație a stimulat durerea pentru mulți oameni și moralul biroului a ajuns la un nivel minim. Apoi, mi-a părut bine că ea nu a acceptat oferta mea.

Trebuie să judecăm aceste evenimente din viață ca fiind bune sau rele? Nu putem recunoaște pur și simplu când simțim durere sau fericire, să ne conectăm la nevoile noastre satisfăcute sau nesatisfăcute și avem credința că Dumnezeu va aranja lucrurile exact așa cum e cel mai bine pentru noi? Judecarea evenimentelor vieții nu susține vindecarea, conectivitatea sau armonia. În realitate, adaugă doar confuzie, durere și îngrijorare.

Astăzi, alegeți clar să nu vă judecați ziua ca fiind bună sau rea. În schimb, recunoașteți sentimentele și nevoile prezente și lăsați restul pe seama lui Dumnezeu. Un gând de rugăciune poate fi: „Foarte bine, foarte bine! Domnul știe ce-i mai bine.” (nota mea)

din Peaceful Living de Mary Mackenzie

Dacă ești părinte sau profesor și consideri că ai nevoie de o consiliere, în așa fel încât să găsești cele mai bune strategii pentru a te conecta cu copiii, nu ezita să mă contactezi prin email la adresa: contact@razvandanc.ro sau prin WhatsApp la 0756090094

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic