fbpx
Comunicare nonviolenta
Comunicarea – calea spre echilibrul în relații

Comunicarea – calea spre echilibrul în relații

O prietenă m-a sunat să-mi spună că soțul ei a părăsit-o. Petrecuse ultimii câțiva ani luptându-se cu sentimentele sale legate de căsătoria lor. Nu a discutat niciodată despre nemulțumirea sa cu ea. De fapt, ea a auzit prima dată de nefericirea lui când el a părăsit-o. Era șocată și devastată.

Tristețea mea cu privire la situația ei a fost atașată dorinței mele de a trăi într-o lume în care oamenii prețuiesc nevoile fiecăruia, nu doar ale lor, și unde prețuim angajamentul și conexiunea. Uneori este o provocare să trăiești aceste valori. Comunicare poate fi laborioasă și dureroasă, dar alternativa poate fi sfârșitul unei relații.

Dacă te simți nemulțumit de o relație în care te afli, fie ea personală sau profesională, ia în considerare cât de importantă este această relație pentru tine. Merită să riști să închei această relație înghițind în sec și necomunicând cu privire la motivele de nefericire? Sau ai dori să o rezolvi? A vorbi despre nemulțumiri nu garantează o soluție favorabilă, dar dacă nu vorbești despre aceasta îți garantezi nefericirea continuă.

Dacă ești într-o relație cu care nu ești mulțumit, angajează-te astăzi să discuți cu cealaltă persoană, într-un efort de a vă conecta la nevoile amândurora.

din Peaceful Living de Mary Mackenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici Trafic