fbpx
Skip to content

Un val de mulțumiri

         Recunoștința este ceva magic: înmulțește ceea ce ai. Anul școlar 2020-2021 a fost unul altfel, unul atipic, plin de provocări și, pe alocuri, de nesiguranță, frică sau necunoscut. Și cu toate astea, iată-ne ajunși cu un pas îniante de sunetul final al clopoțelului.

         Tocmai din acest motiv, recunoștința mea pleacă în acest moment spre toți profesorii și fiecare în parte. În acest an, am demonstrat împreună că se poate. Plini de iubire și de nădejde, am învins teama de boală și am reușit să cucerim teritorii pe care nu le-am mai explorat până acum (platforme, software-uri, tehnici adaptate). Dragi profesori, sunteți minunați. Ați reușiți să oferiți copiilor singuranță emoțională, care este unul dintre principalele ingrediente ale succesului în viață. Da, nu suntem perfecți. Însă, copiii și elevii nu caută perfecțiunea; ei caută prezență plină de iubire. Și asta ați dovedit. Ați manifestat compasiune, empatie, înțelegere și multă, multă iubire. V-ați adunat puterile, v-ați învins frica și ați pornit la drum. Suntem aproape de final și deja se văd rezultate. Unde? Mai ales în ochii copiilor care vă privesc cu iubire și recunoștință. Când vezi asta în ochii celor cu care lucrezi, realizezi că totul, indiferent cât a fost de greu, a meritat.

         Nu în ultimul rând, recunoștința mea merge și spre întreaga echipă Twinkl! Am fost impresionat de mobilizarea pe care am văzut-o pe această platformă, mobilizare care să vină în sprijinul părinților și al profesorilor. Dragile mele colege, nu știu cât de des vi se spune asta, însă sunteți minunate și faceți o treabă extraordinară. Vă simt generozitatea, bunătatea și dorința de a crea o lume mai bună. Uitându-mă la munca voastră, îmi dau seama, în fiecare zi, că putem, cu adevărat, să construim împreună (părinți-profesori-Twinkl) o generație extraordinară.

         Fiți zilnic recunoscători! Veți putea observa cu ochiul liber că veți avea tot mai multe motive să spuneți „MULȚUMESC!”

Mai multe mulțumiri, pe Twinkl.ro: CLICK AICI!

Comments

Lasă un răspuns

If you have any questions about the post write a comment. We'll be happy to answer.

Your email address will not be published.

Related posts

Scroll to top
Statistici Trafic