fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

         Recunoștința este ceva magic: înmulțește ceea ce ai. Anul școlar 2020-2021 a fost unul altfel, unul atipic, plin de provocări și, pe alocuri, de nesiguranță, frică sau necunoscut. Și cu toate astea, iată-ne ajunși cu un pas îniante de sunetul final al clopoțelului.

         Tocmai din acest motiv, recunoștința mea pleacă în acest moment spre toți profesorii și fiecare în parte. În acest an, am demonstrat împreună că se poate. Plini de iubire și de nădejde, am învins teama de boală și am reușit să cucerim teritorii pe care nu le-am mai explorat până acum (platforme, software-uri, tehnici adaptate). Dragi profesori, sunteți minunați. Ați reușiți să oferiți copiilor singuranță emoțională, care este unul dintre principalele ingrediente ale succesului în viață. Da, nu suntem perfecți. Însă, copiii și elevii nu caută perfecțiunea; ei caută prezență plină de iubire. Și asta ați dovedit. Ați manifestat compasiune, empatie, înțelegere și multă, multă iubire. V-ați adunat puterile, v-ați învins frica și ați pornit la drum. Suntem aproape de final și deja se văd rezultate. Unde? Mai ales în ochii copiilor care vă privesc cu iubire și recunoștință. Când vezi asta în ochii celor cu care lucrezi, realizezi că totul, indiferent cât a fost de greu, a meritat.

         Nu în ultimul rând, recunoștința mea merge și spre întreaga echipă Twinkl! Am fost impresionat de mobilizarea pe care am văzut-o pe această platformă, mobilizare care să vină în sprijinul părinților și al profesorilor. Dragile mele colege, nu știu cât de des vi se spune asta, însă sunteți minunate și faceți o treabă extraordinară. Vă simt generozitatea, bunătatea și dorința de a crea o lume mai bună. Uitându-mă la munca voastră, îmi dau seama, în fiecare zi, că putem, cu adevărat, să construim împreună (părinți-profesori-Twinkl) o generație extraordinară.

         Fiți zilnic recunoscători! Veți putea observa cu ochiul liber că veți avea tot mai multe motive să spuneți „MULȚUMESC!”

Mai multe mulțumiri, pe Twinkl.ro: CLICK AICI!

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic