fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Comunicarea Nonviolentă în relația cu copiii CURS NOU 09.12.2021

Știai că violența este expresia tragică a unor nevoi neîmplinite?

Vrei să privești dincolo de comportament și să te conectezi cu copilul de la inimă la inimă, văzând nevoile și emoțiile lui în locul comportamentului problematic? Te-ai întrebat ce simte un copil când se comportă neadecvat? Poate că da. Te-ai întrebat ce nevoi neîmplinite are de a ajuns să se comporte așa? Dar ce emoții și nevoi neîmplinite ai tu?

Simți că sunt momente în care efectiv nu te mai poți înțelege cu copilul? Atunci, workshopul de COMUNICARE NONVIOLENTĂ este pentru tine.

Ah! Nu ești violent/ă? E ok. Nu despre asta e vorba. Hai să îi spunem atunci comunicare empatică sau comunicare de la inimă la inimă. Sună mai bine?

Vino și descoperă metode și principii simple, însă extrem de eficiente care te vor ajuta să ai relații mai bune cu copiii din jurul tău.

Copiii vor asculta și vor coopera atunci când se vor fi simți ascultați și înțeleși . Deschide-ți inima! Totul pornește din INIMĂ.

Înscrieri: https://forms.gle/k1k5faGNPE59p9gi7

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic