fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Ne dorim de foarte multe ori să salvăm aparențele, însă dacă am sta cu adevărat să privim lucrurile cu onestitate, am putea realiza că ne obosim degeaba. Oamenii sunt atât cât înțeleg. Oamenii sunt atât cât iubesc. Privim și vedem doar cât suntem. Dincolo de asta, ignorăm, contrazicem sau pur și simplu trecem cu indiferență.

Există multe alte puncte de vedere, diferite de-ale noastre. A fi evoluat înseamnă a accepta acest fapt ca o realitate. Alege să ieși din închisoarea lui „așa sau deloc” sau închisoarea „ori ca mine, ori deloc”. Dă-ți voie să trăiești frumos și oferă acest drept tuturor.

Nu ai idee cum să faci asta? Privește copiii. Lasă-i să te învețe. Paradoxal, nu? Parcă era treaba celor mari să-i învețe pe cei mici. Copiii au multe de spus și dacă le dai voie (nu-i cenzurezi, nu-i faci să-și reprime gândurile și emoțiile, nu le spui mereu doar ce să (nu) facă) o vor face și te vor ajuta să vezi lumea mereu din alte și alte unghiuri.

Viața e ca un diamant. Tu privești o fațetă. Acceptă să îți deschizi mintea pentru a gândi cu un pas mai aproape de nelimitat. Și mereu adu-ți aminte să te așezi la nivelul unui copil și să-l întrebi: cum e viața…eu am cam început să uit?!

#JurnaldeEducator
#1Decembrie
#Ziua1

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic