fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Recent mi s-a spus: „Răzvan, mi se pare că tu nu faci ceva, ci ai o misiune!”

Am auzit multe lucruri frumoase despre mine în ultimii ani, însă aceste cuvinte m-au mutat într-o altă stare a minții și mi-am dat seama că așa e: eu am o misiune. Însă nu sunt singurul! Și tu ai o misiune. Și ea are o misiune. Și el are o misiune. Fiecare dintre noi avem o misiune. Una extraordinară, oricât de banală i se pare minții tale care încearcă să te saboteze.

Fiecare dintre noi avem o misiune! Ce veste extraordinară! Când realizăm acest lucru și acceptăm acest adevăr realizăm că nu „trebuie” să fie cineva ca noi sau noi ca altcineva. Fiecare este unic și are rolul lui în planul lui Dumnezeu cu acest Pământ.

Când accepți că ai o misiune, renunți, te eliberezi de invidie, critică, răutate, frustrare, comparație, privitul peste gard, dorința de a muri și capra vecinului. Înțelegi că misiunea ta este numai a ta și că fără tine lumea nu ar fi la fel. Rolul tău e bine-stabilit și ești prețios aici și acum.

Când accepți că ai o misiune nu doar renunți la cele de mai sus, ci devii responsabil și începi să îți concentrezi toată forța ta interioară pe creșterea și dezvoltarea ta. Nu, nu trecând indiferent pe lângă ceilalți. Ba din contră, fiind alături de ei însă într-un mod conștient și dându-le voie să se manifeste, să facă alegeri și să-și îndeplinească misiunea.

Când te intrebi dacă ești suficient de bun sau sau la fel de bun, răspunde-ți: la fel de bun precum cine? Precum cine? Tu ești tu. Tu și misiunea ta. Bucură-te și lasă-i și pe ceilalți să se bucure.

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic