fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Crăciunul este o sărbătoare magică, este o sărbătoare plină de lumină și de bucurie, mai ales dacă petrecem aceste clipe alături de oamenii pe care-i iubim și în compania cărora ne simțim bine. Invitația mea este să luăm toate aceste stări și trăiri și să le ducem cu noi tot restul anului. Buni, iubitori, iertători și plini de pace nu trebuie să fim doar de Crăciun, ci este nevoie să ne străduim să fim mereu așa.

Desigur, nu vom reuși clipă de clipă să fim „zen”, iar dacă încercăm să atingem această stare de armonie și calm perfect tot timpul vom ajunge să fim foarte frustrați, pentru că în viață sunt prezente și clipele mai puțin „frumoase” (așa le interpretăm, etichetăm noi), însă au și ele rolul lor în procesul nostru de creștere și dezvoltare. Așadar, să nu ne setăm un scop din a fi perfecți, ci din a îmbrățișa fiecare clipă cu un gram de inteligență emoțională în plus. Altfel spus, să fim prezenți, nu cu funcția „pilot automat” activată.

Acest lucru se poate. Dacă am reușit acum, putem reuși mereu. Totul se învață, este necesar doar să vrei și să fii dispus să muncești pentru asta. Câte un pas o dată! Cu tine, în primul rând. Apoi vei vedea roadele lucrului cu tine și în modul în care te raportezi la cei din jur. Atunci când nu reușești să fii așa cum ți-ai dori: iartă-te! fii mai blând cu tine și oferă-ți mai multă compasiune. Doar așa o poți lua de la zero. Vinovăția ne arată că am făcut ceva greșit și e necesar să reparăm, însă rușinea este toxică și ne spune că noi suntem cei greșiți.

Magia poate fi prezentă în fiecare clipă în viața noastră. Este necesar doar să ne deschidem inima spre asta.

Succes!

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic