fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Nu știu ce planuri ai pentru ultima zi a anului, însă eu te invit să privești preț de câteva clipe în urmă. Ia o foaie pentru a-ți fi de ajutor în această călătorie. Scrie pe acea foaie măcar TREI MOMENTE EXTRAORDINARE, trei lucruri care ți s-au întâmplat și pentru care ești recunoscător, TREI OAMENI care te-au făcut să zâmbești și care te-au ajutat să te bucuri cu adevărat. Scrie și TREI MOMENTE DIN CARE AI AVUT DE ÎNVĂȚAT O LECȚIE pe care o consideri acum importantă în dezvoltarea ta. Nu se acceptă răspunsuri de genul: „mulțumesc pentru tot și toate”. Fii specific. Scrie 3 astfel de evenimente din fiecare categorie pentru care anul 2021 îți va rămâne în amintire.

Închide ochii și privește anul 2021 ca pe o pădure plină de copaci. Unii sunt verzi și falnici, iar alții mai „șubrezi”. Poate găsești în pădurea anului chiar și pomi căzuți. Sunt toți ai tăi. Tu ești totalitatea a tot ce ți s-a întâmplat, ai simțit, ai gândit și ai făcut. Peste tot acest peisaj, lasă să se verse fie razele călduroase ale soarelui (dacă anotimpul tău preferat e vara) fie o pătură de zăpadă sclipitoare (dacă anotimpul tău preferat e iarna). Orice ai alege, încarcă totul cu iubire. Privește cum razele soarelui sau zăpada cuprind întreg peisajul. Totul este încărcat de iubire și recunoștință. Indiferent de punctele forte sau slabe ale anului, la final iubirea este cea care contează și rămâne.

Iartă, iubește și mulțumește anului care se pregătește să se încheie. Mulțumește pentru absolut toate cele întâmplate, pentru toate lecțiile pe care le-ai învățat în acest an. Acum poți deschide ochii!

Mai ia o foaie. După ce ți-ai încărcat sufletul cu o astfel de energie, pe o foaie goală scrie 2022 și notează aici câteva dintre lucrurile pe care vrei să le împlinești. CREEAZĂ-ȚI CONȘTIENT ANUL 2022! Ce ai vrea să se întâmple? Ce lucruri vrei să realizezi? Unde vrei să ajungi? Ce vrei să începi? Scrie tot ce îți trece prin minte. Acum nu ești cuprins de gândul lui „vreau să am”, ci datorită stării de iertare, iubire și recunoștință ești învăluit de energia lui „vreau să fiu”. Scrie lucruri în care crezi, iar dacă ești dispus să-ți schimbi unele scheme cognitive, scrie și lucruri ce încă nu intră în aria ta de acceptare încă.

Apoi citind toate cele scrise, notează cu LITERE DE TIPAR un cuvânt, o stare ce ar rezuma toate cele dorite. Altfel spus: dacă aș avea totul, cum m-aș simți? Acela este cuvântul-anului pentru tine! (de exemplu: iubire, bucurie, pace, smerenie, recunoștință, împlinire etc). Du-l în RUGĂCIUNE în fața lui Dumnezeu.

Semnează la final acea foaie și pune-o undeva la îndemână. Dacă simți nevoia să o ai mereu în aria vizuală, pune-o pe frigider, iar dacă nu vrei să stai mereu concentrat doar acolo, într-o carte sau agendă. Esențial este să ai inima ușoară.

Nu știu ce ai făcut în anul 2021, însă sunt convins că anul 2022 poate fi cel mai frumos din viața ta dacă vrei să-l trăiești conștient.

Succes! 

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic