fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Un mesaj pentru 3 ianuarie…FII SINCER CU TINE!

De foarte multe ori ne facem griji cu privire la părerea pe care o au ceilalți despre noi. Facem anumite gesturi, rămânem prinși în conjuncturi, de teama că oamenii vor vorbi sau ne vor da la o parte, că își vor schimba părerea despre noi. Astăzi, te invit să începi să te eliberezi de această povară. Părerile oamenilor se vor schimba în funcție de interesele lor.

Am trăit și eu momente în care, atât timp cât am oferit și am fost acolo, am fost cel mai bun, cel mai de treabă, cel mai iubit. Când nu am mai făcut asta, în secunda a doua parcă totul se evaporase. Nu mai eram nici cel mai bun, nici cel mai de treabă și nici cel mai iubit. Am devenit un nimeni.

Meditând la aceste schimbări pe care oamenii le trăiesc, am înțeles că singura cale pentru a fi fericit este să fii sincer cu tine și exact în acest mod să te arăți lumii. Măștile pe care le purtăm uneori par că ne protejează vulnerabilitatea, însă nu există nici o conexiune reală între un om cu o mască și un alt om.

Noi suntem interconectați la nivel cuantic și fiecare percepem când cineva nu este sincer. Nu conștientizăm acest lucru, însă dacă au fost momente în care ați simțit că nu e ceva în regulă sau dacă pur și simplu nu v-a făcut plăcere să mai mergeți undeva sau să vorbiți cu cineva, să știți că de fapt aceea a fost o formă de comunicare la nivel subtil.

Când începi să fii sincer cu tine, treci din starea „nu sunt suficient de bun” – căci asta ne face să ne punem măști și să facem fel și fel de compromisuri – în starea lui „sunt suficient de bun” și „mă aprob pe mine însumi”. Deși unii se vor supăra, doar sinceritatea, autenticitatea și vulnerabilitatea ne pot ajuta să ne creăm relații stabile și autentice. Pentru a fi sincer cu tine ai nevoie de CURAJ, pentru că vei descoperi lucruri care (încă) te dor și pe care ai vrea să le uiți. Doar privindu-le cu prezență, poți transforma suferința în lecție (comoară) apoi bunătate și binecuvântare.

Cum ar arăta viața, relațiile și deciziile tale dacă ai avea curajul de a fi sincer cu tine însuți?

Succes!

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic