fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Un mesaj pentru 8 ianuarie…PUTEREA BINECUVÂNTĂRII!

Pentru a putea să te bucuri mai mult de viața ta (lucru pe care cred că ți-l dorești) învață să folosești PUTEREA BINECUVÂNTĂRII.

Binecuvântează ziua care începe. Binecuvântează-ți familia. Folosește binecuvântarea pentru fiecare om și lucru pe care-l întâlnești. Acceptă că viața e un miracol și că fiecare întâmplare și întâlnire are un scop. Dumnezeu îți este alături și dacă vezi totul prin „lupa” binecuvântării, vei vedea că toate se așază așa cum este cel mai bine pentru evoluția ta, pentru starea ta de bine și a celor din jur.

Te invit ca, dacă întâlnești pe stradă un om trist, cu privirea în pământ, să îți imaginezi cum din inima ta pleacă spre el o minge de bunătate. Durează mai puțin de 1 minut. Privește cum mingea ajunge la el, iar binecuvântarea bunătății tale îl cuprinde. Poate vei avea surpriza să vezi o schimbare în comportamentul acelui om, însă nu aștepta asta. Ceea ce ai făcut tu este să sădești o sămânță de bunătate, de bucurie și de binecuvântare în sufletul acelui om.

Binecuvântarea este cu adevărat o taină, e un lucru ce ne ridică din așteptările de care ne lovim fiecare zi de zi și ne poziționează pe o treaptă pe care le dăm tuturor voie să se manifeste așa cum consideră de cuviință. Binecuvântarea este o formă de rugăciune. Este mai mult decât un simplu gând pozitiv, ci este o declarație: îmi doresc să-ți fie bine! Cercetările de ultimă oră au dovedit că oamenii care vor să le fie bine lor sunt fericiți, însă oamenii care-și doresc să le fie bine și celorlalți sunt MULT MAI FERICIȚI.

Așadar, întrebarea este: VREI SĂ-I FIE BINE ȘI APROAPELUI? Atunci binecuvântează-l! Binecuvântarea este și un pansament peste o rană ce are nevoie de iertare. Dacă ți-a făcut cineva rău sau ți-a greșit și încă îți este greu să-l ierți, folosește-te de BINECUVÂNTARE. Binecuvântează-l pe cel care te-a rănit și te vei bucura și tu de alinarea interioară pe care o transmiți.

Ai grijă de inima ta. Bunătatea și binecuvântarea ne face în mod concret bine – ne ajută inima din punct de vedere fizic. Dacă suntem închiși, dacă ne comportăm precum aricii, inima noastră are de suferit. Însă, dacă ne deschidem inima spre ceilalți cu bunătate și binecuvântare starea noastră de sănătate se va îmbunătăți, deoarece se produce ocitocina, iar specialiștii vorbesc despre ocitocină ca despre un hormon cardioprotector (care servește la protejarea inimii, în special împotriva bolilor cardiovasculare). Vom mai vorbi curând despre bunătate. Pentru început, să învățăm să binecuvântăm cu inima deschisă!

Binecuvântați!

Succes!

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic