fbpx
Skip to content

Un mesaj pentru 23 ianuarie…CHEAMĂ NOUL ÎN VIAȚA TA!

Am participat astăzi la un curs extraordinar și aflând metode noi de lucru în cadrul consilierilor mi-am dat seama că oricât de multe ai știi, încă mai există o mulțime de lucruri pe care e nevoie să le înveți. A fost fascinantă conștientizarea și m-am bucurat precum un copil mic de fiecare nouă metodă pe care o descopeream, dându-mi seama cât de mult mă pot ajuta pe mine, iar mai apoi pe cei care decid să lucreze cu mine pe partea de consiliere.

Așadar, mesajul pentru 23 ianuarie este: continuă să înveți. Nu te crampona în ideea „a trecut vremea mea”, „lasă că știu eu mai bine” sau „nu e nimic nou sub soare”. Ieși din zona de confort și citește o carte nouă, participă la un curs, programează-te pentru o consiliere. Noi toți ne dorim să trăim schimbarea, să trăim ușor, frumos și bine. Pentru asta este nevoie de cunoaștere, iar apoi cunoașterea e necesar să fie pusă în practică.

Eu de multe ori vorbesc despre lucrurile concrete pe care le putem face pentru a ne fi mai bine, însă astăzi vreau să subliniez cât de importantă este cunoașterea – cât de prețioase sunt informațiile. Citesc în ultima vreme tot mai mult și mă bucur când văd câte subiecte sunt în momentul acesta în centrul atenției cercetătorilor. Nimic din ce citești nu ajunge întâmplător în viața ta. În timpul existenței poți alege o mulțime de drumuri diferite pe care poți merge: înainte, înapoi, stânga, dreapta. Nimeni, în afară de tine, nu poate păși.

Da, uneori ne e teamă să facem un pas, însă cunoașterea ne dă un impuls, activează în noi dorința de schimbare și de nou. Chiar dacă apoi apare frica. Totuși, ne dăm seama că în noi există potențial. Și totul de la o mică informație. Realizez că tot ceea ce postez este de folos și mă bucur când primesc mesaje de genul „parcă a fost scris pentru mine acest text”, deoarece îmi dau seama cât de conectați suntem unii cu ceilalți și cum tot Universul se mobilizează pentru ca TU să primești informația de care ai nevoie. Ea rămâne la nivelul de filosofie, până alegi să faci un PAS conștient în direcția implementării.

Deschide-te spre nou. Cheamă noul în viața ta. Dorește-ți să știi mai mult, pentru că informația este putere. Puterea de a pune lucrurile în mișcare și a-ți schimba viața.

Succes! 

Comments

Lasă un răspuns

If you have any questions about the post write a comment. We'll be happy to answer.

Your email address will not be published.

Related posts

Scroll to top
Statistici Trafic