fbpx

Răzvan Danc

Celebrând o viață extraordinară!

Te ascult cu inima – workshop de ascultare empatică (07.01.2023)

Ai și tu momente în care vorbești cu cineva și totuși simți că nu te ascultă? E acolo lângă tine, însă nu-i simți prezența, ci observi că nu e atent și e cu gândul în altă parte? Am trăit asta de multe ori și m-am simțit extrem de frustrat.

Ți s-a întâmplat să vină cineva să-ți vorbească despre greutățile lui și să nu știi ce să spui? Să ai impresia că trebuie să-i dai un sfat, să rezolvi problema? Seamănă a Sindromul Salvatorului, nu? Nu e nevoie de sfaturi când vine vorba de ascultare. Prezența este cel mai important lucru.

Ai vrea să înveți un mod diferit de a asculta? Să asculți pe cineva este unul dintre cele mai mari daruri pe care le putem face unei alte ființe umane. Comunicarea Nonviolentă ne învață cum să distingem între ascultare empatică și alte forme de falsă-ascultare, care ne îndepărtează de ceilalți din cauza invalidării emoționale pe care o simțim.

Vă invit la SÂMBĂTA NVC, în prima sâmbătă din ianuarie, pe 7, la ora 18:00, live pe ZOOM pentru a petrece împreună 2 ore în care să înțelegem ce este și mai ales ce nu este empatia și cum putem să-i ascultăm pe ceilalți fără să ne simțim constrânși să-i „salvăm”. Accesul este gratuit și înscrierea se face aici: https://forms.gle/9mXfzvjgDT6gmabU8

Profesor, jurnalist, pasionat de viață și iubitor de oameni. Pregătit oricând să ofere un cuvânt de încurajare tuturor celor care au nevoie de el. Întotdeauna, de vorbă de la suflet la suflet, pentru toate sufletele!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Statistici Trafic